Detalii produs: Categorie / Tip: Bumbac Lenjerie In Perna Caz Acoperire Material /Textura: Inul Lenjerie de Ambalare: 1 / opp sac și de livrare Geanta de Protectie Dimensiuni:(L)X(W):45cmX45cm/18"X18" Pătrat Pachetul inclus:1 Buc Pernă( interioare nu sunt incluse DIY Recomanda poate fi Frunze de Flori de Bumbac sau ceva sănătos) Greutate / de grame: 120g Potrivit La Locul / Populație: Copii, Cameră de Spațiu de Locuit de Agrement Bar Întreaga Populație,Masaj Perna Război de Divertisment. 100% într-un Fel de Fotografiere.Fabrica De Vânzare Modele Personalizate Acceptate .Creative Bar Decor Acasă Cadou pentru oricine.Un Excelent Perna Design Însoți De O Treime din Timp Familiei de a Face Casa un Loc Mai bun.

Despre Livrare : 1.Metoda de livrare "Vânzător de Metoda de Transport maritim" am furnizat sunt diferite de la regiune,produse de detalii,mărimea și greutatea.Un singur lucru,vom adopta cel mai rapid post aerian sau expres internațional de transport maritim metodă posibilă pentru fiecare comanda. 2.În cele mai multe scenarii de caz,timpul de livrare al nostru "Vânzător de Metoda de Transport" va fi mult mai rapid decât sistemul automatizat amplasat în fiecare regiune.Avem recordul de transport maritim în Europa în termen de 4 zile folosind post de aer cu feedback-ul super-rapid. 3.Procesul de transport maritim este frecvent influențată de vacanță,festivalul și politica de gama de țări.Dacă aveți orice problemă cu metode de transport sau viteza,vă rugăm să contactați imediat serviciul clienți .Vom urmări și coordona în timp ce nu va fi întotdeauna o soluție bună. 4.De asemenea, ne-am stabilit deja reduceri pentru clienții auto-alege xxx e-mail de aer,epacket,DHL,Amarex exprima de transport maritim etc. Despre Feedback-ul : Stimate handicap, este mare de a avea comanda.Dacă vă place produsele noastre, vă rugăm să ne dea o laudă de cinci stele, care va fi o mare încurajare pentru noi.Dacă aveți orice problemă cu produsul, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, care vă va răspunde Imediat.Direct feedback neutru sau negativ nu este de salutat că o soluție este întotdeauna mai bine .Apreciem fiecare dintre clienții foarte mult și cu siguranță va veni cu un plan pentru mulțumiți de feedback-ul pozitiv .Sper să vă bucurați de cumpărături aici,cele mai bune urări.

Etichete: flori nit banda de păr, trece hunter fața rack, multe rgb led pâlpâie timp, pass difuzor bluetooth, cum diy insula de bucatarie, creioane colorate gigant copii mici, camera flori de hârtie de perete, cum eliminați pata cârpe, faruri 18650 l2 usb.

Caracteristică Anti-static
parte Corpul
Model Tip Print
Clasa Clasa A
Forma Pătrat
Decor Acasă De Familie Arunca Masaj Cadou De Pernă
Decorative De Epocă, Perne Lombare Pictura Arta Pernele De Acoperire
Tesatura Conta 200
Nume De Brand NoEnName_Null
Utilizarea Lenjerie de pat
Numărul De Thread ≥600
greutate 0-0.5 kg
Umplere interior nu sunt incluse, pot fi cu ușurință locale obținute sau DIY bumbac
Material Poliester / Bumbac
Numărul De Model Arunca Masaj Perna Decorativa

Adaugă o recenzie

Wuthering Heights Satul Sălbatice Vii Pictura Arta Abstractă Capacul Perna Masaj Perne Decorative Cald Decor Acasă Cadou

Informatii suplimentare

Pret:20.66lei

Categorie:cel mai bun

SKU: d119075

Recenzii: