180W AC Electric Worm motoreductor 110V/220V 60Hz cu Controler de Viteză mică Viteză CW/CCW Variabilă Linie de Producție de Ridicare a Motorului

Informații Despre Produs:

Tensiune nominală: AC 110V

Viteza nu-sarcină: 14-280RPM Viteza Opțiune

Cuplu maxim: 35-1050 KG.CM

Putere nominala: 180W

Raportul De Demultiplicare: 1/5

Clasa de protecție: IP54;

Arborele Alezaj Diametru: 18mm;

CAD Dimensiune imagine de referință;

Redus de zgomot: db

Aplicație:

Utilizate pe scară largă în ridicare, ambalare, imprimare textile, vopsire,chimice, alimentare, medicale, farmaceutice, constructii masini si utilaje.Și publicitate, birou, petrochimice,instrumente,etape de iluminat, transmisie automată, depozit, parcare, sistem de control al accesului și alte echipamente.

Pachet:

1BUC*110V/220V 180W AC Worm motoreductor + Controler de Viteză(Dacă nu aveți nevoie de controler de viteză, contactați-ne la minus pret)

Notificare:

Acest controler are capacitatea de a varia la infinit viteză în intervalul de 6,7%~100% (reglarea vitezei fără trepte), folosit doar pentru AC 208~230V/240V o faza Reglabile de viteză motor (nu poate folosit pentru Non-reglabil-motor).Atunci când reduce viteza va scădea proporțional cuplu și putere.

Cum pentru a selecta elementul din "rpm"?

Viteza: găsi cele mai potrivite viteza de care ai nevoie.Dacă nu aveți exact viteza, puteți selecta o viteză mai mare de una, și de a folosi controller reduce viteza de nevoie de dumneavoastră.

Cuplu: vă sfătuim test de încărcare a cuplului în primul rând, de încărcare de cuplu nu trebuie să depășească noastre de Cuplu maxim.Dacă utilizați controler de viteză viteza regla viteza motorului, cu toate acestea, cuplul se reduce proporțional pentru a reduce viteza.Deci, vă reamintim selectați viteza cea mai aproape de normal de utilizare.

Putere: după viteza și cuplul sunt confirmate, puterea este evident confirmat.

Etichete: motor asincron jucărie, de mare viteză worm gear motor, timp worm gear motor, de viteze motoare de curent alternativ, dc motor electric cu turație variabilă, 220 v, motor, motoare de curent alternativ 220v, electric cortina motor 230v, adaptor ac schimbătoare, dc motor viteză mică.

Tip De Element AC Electric Worm Motorasului
Produsul Cheie motor ac
Proteja Caracteristică Complet Închise
Tip Asynchronous Motor
Tensiune AC Alte
Frecvența 60Hz
Certificare ce
Produs Caracteristică Electrice De Înaltă Calitate Worm Motorasului
Origine NC(de Origine)
Numele Electric Worm Motorasului
Numărul De Model DM012030AC
Cuvântul Cheie Motoreductor
Putere De Ieșire AC Electric Worm Motorasului
Eficiența IE 1
Faza Single-phase
Picătură de transport maritim Suport

Adaugă o recenzie

180W AC Electric Worm motoreductor 110V/220V 60Hz cu Controler de Viteză mică Viteză CW/CCW Variabilă Linie de Producție de Ridicare a Motorului

Informatii suplimentare

Pret:427.33lei

SKU: d175943

Recenzii: