Cel Mai bun Pret Din WinKool,bun venit OEM și Personalizate Accesorii !

Oferim exclusivitate de 30 de zile de schimb/politica de rambursare privind achizițiile efectuate prin intermediul Dewalt-tools.ro.Toate declarațiile trebuie să fie aprobat înainte de a fi trimis înapoi.Elemente de returnare trebuie să fie primite în termen de 30 de zile.Posibil schimb pe un element pentru același produs ar fi produsul defect.Non-defecte de returnare nu sunt acceptate, cu excepția cazului în mod expres autorizat de focul Iadului-PC.În toate cazurile, cumpărătorul este responsabil pentru taxele de returnare.Taxele de transport si manipulare nu sunt rambursabile și suplimentare taxele de transport pot fi evaluate pentru a se întoarce de elemente care sunt clasificate ca "Transport Gratuit".Pentru non-defecte se întoarce, 15% taxă va fi aplicată + orice aplicabile original taxele de transport vor fi evaluate.Produsele returnate trebuie să fie trimis înapoi în "Nouă" și trebuie să fie însoțită de ordinea primirii, toate accesoriile originale, precum și orice alte elemente care au venit împreună cu produsul.

1. În mod normal, vom sprijini metode de transport ca: UPS, DHL, EMS, FEDEX, TNT,HK POST...Daca este specificat,vă rugăm să ne contactați.multumesc

2. Vom trimite bunurile la primirea de plată.

În prezent ne va livra comenzi de pe Dewalt-tools.ro la aproape oriunde în lume.

Am expediat în toată lumea, cu excepția noastră excluse tara listă.

· Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

· Vă rugăm să verificați cu dvs. țării biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.

· Unele servicii de transport maritim nu poate oferi cele mai up-to-data de informații de urmărire sau de la ușă la ușă de urmărire.

· Transport maritim internațional ori variază de la țară la țară.Vă rugăm să contactați local agenția vamală sau la oficiul poștal pentru a afla dacă există orice posibile întârzieri.

Dacă aveți nevoie de asistență, vă rugăm să ne contactați cu Dewalt-tools.ro 'pun o întrebare link-ul de la partea de jos a acestei liste.Aștept cu nerăbdare pentru a câștiga afacerea ta!

În prezent, acceptăm Western Union,T/T, cele mai importante cărți de credit...ect.Noi nu necesită plăți imediate, dar avem nevoie de o plată să fie efectuată în termen de 4 zile lucrătoare de vânzare inițial.

Nu stiu de procesul de plată,vă rugăm să citiți acest link.multumesc: ''

Putem să ne facem afaceri aici, bine și biroul nostru a devenit mai mare și mai mare pentru că de nevoile clienților și de încredere.Așa că am respect și grijă de toată lumea (intrebari, sugestii, comenzi).În plus, vom încerca noastre cele mai bune pentru a furniza elemente de bună, cu pret competitiv.

Scopul nostru este de a oferi clienților noștri cu cele mai bune servicii posibile și pentru a avea complexitatea de a cumpara produsele tale preferate.

Și amintiți-vă, ne puteți contacta oricând pentru un sfat prietenesc prin e-mail sau telefon.Ziua de lucru este de luni până vineri.Ne străduim să răspundem la toate e-mail în decurs de câteva ore!Deci orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Etichete: sr2ez, lian li o11, Lentile de 14 mm, supapa watercooler, watercooler watercooling, caz greu, ursuz, apa rece, arb panou, 14mm șirag de mărgele.

Pachet Da
Material Cupru placat cu
Cerere Caz De Calculator
produs Tubulatura Rigida Montaj
Costum De Tubulatura Rigida Afară cu Diametrul de 14mm
Zgomot N/A
Tip Apă De Răcire
Materialul De Radiator Cupru
Culoare Crom(Argintiu)/Negru
Dimensiune ventilator N/A
Numărul De Model WK-DWT-14
Sigiliu De Tip Silicon Inele
Nume De Brand WinKool
PROCESOR compatibil N/A
Linii N/A

Adaugă o recenzie

WinKool Singur Cap 14mm Rigid Greu Tuburi de Montare Argintiu Negru

Informatii suplimentare

Pret:12.45lei

SKU: d2745

Recenzii: