Caracteristică:

Asigura babys pielea nu se atinge de cerneală; 100% copil în condiții de siguranță.

Nu mizerie și ușor de utilizat; Realizează extrem de detaliate amprente.

Pentru nou-nascuti; a Doua-timp de utilizare maxim

Culori:Ca Imagine

Lista de ambalare:1 Set ( 1 pad de cerneală + 2 Lucrări)

Termenii De Livrare

Servicii Standard durează aproximativ 18-25 zile lucrătoare.Vă rugăm să rețineți că acest serviciu NU poate fi urmărită.

Accelerate de Serviciu durează aproximativ 10-15 zile lucratoare.Este urmărită de către țara dumneavoastră post office-ul Sau (China EMS-ul).

Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp.Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.Dacă aveți orice întrebări în plată, puteți contacta Dewalt-tools.ro client service on-line.

1 .Comenzile procesate în termen de 24-48 de ore după verificarea

2 .Produsele noastre sunt luate în natură, cât mai mult posibil pentru a arăta aspectul produsului.Cu toate acestea, din cauza diferitelor ecrane au efecte diferite,Astfel încât vă rugăm să prevaleze într-un fel, imaginea este doar pentru referință

Revine Pe Termen

În cazul în care ați primit un produs defect, clientul are până la 7 zile de la data de primire a cererii de restituire sau de schimb pentru unul nou.

În cazul în care ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.

Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii.Vă rugăm să citiți toate descrierea furnizate ca un ghid înainte de a licita.În timp ce fiecare pas a fost luată pentru a se asigura că plecăm articolul corect, nu va fi o ocazie atunci când primiți elemente care sunt diferite de descriere.În acest caz, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația.Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.

Feedback

1.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru Afacerea noastră de dezvoltare,Astfel încât vă rugăm să lăsați Feedback-ul de 5 Stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă Mulțumesc foarte mult.

2.Nu lăsați Feedback-ul Negativ, fără a ne cere ajutor,vă rugăm să nu ezitați să Contactați cu noi, dacă aveți orice problemă.Feedback-ul este viața noastră,înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ,vă rugăm să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună,Vom răspunde la toate mesajele cât mai repede posibil,vă Mulțumesc anticipat pentru răbdare.

3-Ai dat la vânzător adevărat, feedback-ul bun, este, de asemenea, foarte important pentru tine.Pentru că vânzătorul va fi bazat pe fise de evaluare, pentru a determina dacă ești un bun cumpărător.

Etichete: Tusiera, pad de cerneală de timbru, copilul de cerneală pad, copilul amprentă de cerneală, mâna amprenta, magzet diy copil, iepurasul de bricolaj copii, baenie diy copil, copilul amprenta mucegai, amprentă de cerneală.

Origine NC(de Origine)
Intervalul De Vârstă 25-36m
Gen Unisex
Dimensiune 9.5*5.7cm
Material cerneală

Adaugă o recenzie

1Set ( 1 Pad de Cerneală + 2 Lucrări) DIY Copilul Amprenta Amprenta Amprenta Kit Copil Non-Toxic Suveniruri Turnarea de Nou-născut Amprentă de Cerneală Pad

Informatii suplimentare

Pret:6.35lei

Categorie:cel mai bun

SKU: d3649

Recenzii: