Stare: Nou, Original

Potrivit pentru modelul:L enovo Legiunea a 5-15IMH ARH Laptop

FRU:.P/N:AP1HV000L30 Culoare: Negru

Garantie: 90 zile

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fotografiile sunt luate de la elemente reale.Vă rugăm să verificați cu atenție și asigurați-vă că compatibilitatea cu laptopul inainte de a comanda.

*********************************************************************************************************************************

Transport

1) tarifar de Import sau alte taxe NU sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să verificați cu Obiceiurile locale înainte de a comanda.Vă rugăm să ne informați dacă aveți orice cerințe speciale privind transportul maritim declarație .

2) Elementele sunt expediate la ordinul adresa.Vă rugăm să asigurați-vă că lăsați toate receptor de informații(adresa completa, numele complet și numărul de contact) corect.

Dacă adresa de e-mail este disponibil, veți primi e-mailuri de informații pentru a confirma adresa înainte de expediere și să actualizeze numărul de urmărire după livrare.

Dacă doriți să schimbați adresa, vă rugăm să ne contactați în termen de o zi .Noi nu suntem responsabili pentru greșit/adresa undeliverable.

De retur si Garantie

1) Toate elementele sunt testate și în stare bună înainte de expediere.

2) Dacă primiți un incorecte sau element defect, vă rugăm să ne contactați pentru înlocuire sau de restituire la primirea produsului.

3) Pentru orice motive personale(non-vânzător greseala) revenind de rambursare, vă rugăm să ne contactați în termen de 14 zile .Elementele returnate trebuie să fie în starea inițială, și a reveni taxa de transport maritim ar trebui să fie la un cost cumpărătorului.Rambursarea sumelor se va face la primirea produsului returnat.Cumpărătorii sunt responsabili pentru daunele și pierderile în timpul întorcându-se.Daca produsele sunt deteriorate atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorii nu vor obține o rambursare completă.

4) Noi oferim întreținere de trei luni.Articole cu defecte în perioada de garanție pot fi returnate.Cumpărătorii ar trebui să suporte costul de transport maritim.Vă rugăm să ne contactați pentru returnarea adresa.Vom repara sau le schimb URGENT.

5) Garanția nu acoperă elementele care sunt deteriorate fizic sau care NU sunt în condiții normale de funcționare, cum ar fi abuzul și instalarea necorespunzătoare.

Feedback-ul

Pentru a satisface toate satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru, iar noi suntem mereu aici pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru tine.

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.

Cu amabilitate un minut să ne lase feedback-ul pozitiv si rating de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme sau probleme cu produsele noastre, vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru sau comentarii negative.Crede-ne că vom face noastre cele mai bune pentru a le descifra pentru a satisfactia dumneavoastra.

Sprijinul dumneavoastră și înțelegere sunt foarte apreciate.

Multumesc.

Etichete: legiunea y540, y510p, lenovo y520, lenovo y740, capacul din spate pentru laptop lenovo, lenovo legiunea de acoperire, legiunea lenovo, lenovo legiunea 5i 15, plin spate cu fermoar de sus, legiunea 5 mobil.

Tip Laptop Înlocuiți Capacul
Model Tip Solid
Tip De Închidere Nici Cu Fermoar
Nume De Brand DZ-LUME
Stil Afaceri
Culoare Negru
Sub-FRU .
Gen Unisex
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Legion5 -15 Legiunea a 5-15ARH -15IMH
p/n AP1HV000L30

Adaugă o recenzie

Nou/Orig Shell Top Capac LCD din Spate Capacul din Spate Caz pentru Lenovo Legiunea 5-15 ARH IMH Laptop AP1HV000L30

Informatii suplimentare

Pret:152.69lei

Categorie:Laptop Accesorii

SKU: d3893

Recenzii: